Bemutatkozás

2

Juhász Péter vagyok, informatikai mérnök. Az Internet területén közel 10 éve foglalkozom informatikai szolgáltatásokkal. 2007-ben indult vállalkozásommal a legszélesebb körű igényeket igyekszem teljesíteni az informatika területén.

Fő profilom a weblap készítés, webdesign és arculat tervezés. A grafikai tervezés, honlapkészítés minden területén professzionális megoldást kínálok ügyfeleim részére. Szakmai hátterem, munkáink magas színvonala biztosítja, hogy minden általunk készített weboldal megfelel a korszerű szabványoknak.

Elégedett partnereim között magánszemélyek, vállalkozók, alapítványok, közszféra intézményei is megtalálhatók. A munkám mellett szabadidőmben különböző sport tevékenységeknek, hódolok.

2 hozzászólás

 • Szombati Orsolya szerint:

  Kedves Péter!

  Mivel a cikkek között nem találtam rá lehetőséget, ezen az oldalon szeretném megköszönni Neked, hogy értékesítési és ügyfélkezelési témában írt cikkeinket megjelentetted a saját honlapodon is!

  Üdvözlettel, Szombati Orsi

 • admin szerint:

  Kedves Orsolya!

  Rendkívül hasznosnak és tartalmasnak találom az értékesítéssel kapcsolatos cikkeiket. Megtiszteltetés számomra a hozzászólása is!

  Tisztelettel, Juhász Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Copyright © 2010-2023 itproject.hu All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.